Általános Szerződési Feltételek

  1. Általános feltételek

E dokumentum magába foglalja a Tűzkatlan lőtér vezetősége által összegyűjtött Általános Szerződési Feltételeket, amelyek a Tűzkatlan területén megrendezett programok látogatásához szükséges részvételi feltételekkel egyeznek meg.

Az időpont foglalással egyidejűleg vendégeink elfogadják az Általános Szerződési Feltételeket. Csoportos foglalás, illetve más részére történő foglalás esetén a foglaló személy felelőssége, hogy a foglalt időpontra érkező személy tájékoztatva legyen a részvételi feltételekről.

Megkérünk minden kedves leendő vendégünket, hogy az időpontra az időpont előtt 15 perccel előbb érkezzen a helyszínre a regisztrációs papírok kitöltése és az általános tájékoztatás meghallgatása miatt.

15 percet meghaladó késés esetén nem tudjuk biztosítani a zavartalan működést, így az időpontot törölnünk kell.

A Tűzkatlan lőtér a Foglalás menüpont alatt található szabad időpontokban van nyitva, illetve előre egyeztetés esetén ezektől eltérő időpont is lehetséges.

 

2. Foglalásra vonatkozó feltételek

Foglaláskor kérünk, hogy a foglalási adatlapon szereplő adatokhoz csak valós adatok küldj, amelyeket maradéktalanul kitöltve tudod segíteni a gyorsabb és gördülékenyebb foglalás visszaigazolást. A foglalási adatok (pálya, időtartam, név, telefonszám, email cím, létszám) elküldése után minden esetben egy visszaigazoló emailt fogunk küldeni, amelyben a foglalást véglegesítjük és ezután válik véglegessé! Ennek hiányában sajnos nem biztos, hogy tudjuk biztosítani a foglalásban kért szolgáltatást.

A foglalások lemondása a véglegesített időpont megkezdése előtt max. 72 órával lemondható vagy módosítható, amelyet e-mailben kell jelezni az info@tuzkatlan.hu e-mail címen. Erre is vonatkozik, hogy a lemondás akkor érvényes, amikor visszaigazoltuk nektek válaszlevélben.

Amennyiben 72 óránál kevesebb idő maradt a foglalt időpontig, úgy a módosítást nem tudjuk elfogadni.

A foglaláskor megadott nevet az érkezéskor a regisztrációhoz elkérhetjük, hogy beazonosítsuk a foglalást és az esemény típusát.

Fenntartjuk a jogot a honlapon szereplő fegyverek / fegyver arzenál változására, amelyet folyamatosan próbálunk frissíteni és naprakészen tartani. Ez befolyásolhatja az élmény csomagokat és a csomagokban foglalt fegyverek aktuális elérhetőségét is, amely esetben helyettesítő fegyvert fogunk ajánlani.

Ezen feltételek automatikusan elfogadásra kerülnek akkor is, ha a foglalás telefonon vagy a helyszínen történik.

 

3. Árak és fizetés

A Tűzkatlan weboldal Árak menüpont alatt megtalálható árlista a mérvadó, amely alapján számoljuk a lövészet díjait. Ezek résztvevő személyenként értendők.

Az árak fixek és tartalmazzák a 27%-os magyar ÁFA-t is.

Fizetési lehetőség lesz készpénzben a helyszínen,  előre utalással vagy a helyszínen átutalással.

Áraink a foglalás visszaigazolása után nem változnak, és semmilyen rejtett költségeket nem tartalmaznak.

Előre utaláskor, ha változtatni szeretnél a foglalt esemény hosszán, a lőszerek vagy fegyverek darabszámán, milyenségén, akkor a különbözetet a helyszínen kell megfizetni.

 

4. Biztonság

A Tűzkatlan biztosítja a látogatók és a lövészeten résztvevő személyek számára a maximális odafigyelést és biztonságot, amelyet szintén elvárunk a vendégeinktől is!

A lövészeteken, lőgyakorlatokon és élménylövészeteken való részvétel mindenkinek saját felelősségére történik.

A helyszínen szerzett sérülésekért a Tűzkatlan felelősséget nem tud vállalni.

Kérünk mindenkit, hogy az eszközöket, tárgyakat a Tűzkatlan területén rendeltetésszerűen használjátok. Amennyiben a tárgyakban, eszközökben sérülést, kárt tesztek, úgy azt a helyszínen meg kell téríteni.

Alkohol vagy kábítószer hatása alatt álló, vagy nem megfelelő magatartást mutató személyektől a lövészetet megtagadjuk.

A lövészeten résztvevők minden tagja köteles a házirendet elfogadni, az alkalmazottakkal együttműködni és józan, felelős magatartást gyakorolni.

 

5. Életkori korlátozás

A törvényi előírásoknak megfelelően 18. életévüket betöltött személyek vehetnek részt a lövészeten.

Illetve olyan 14. életévüket már betöltött, de 18 évnél fiatalabb személyek, akik érvényes versenyengedéllyel rendelkeznek és a helyszínen szülője vagy gondozója beleegyezik a fiatalkorú lövészeten való részvételébe.